Egyesületünk edzőinek rövid bemutatkozása...

 

Kugler Judit edző DKKSE

Kugler Judit (edző)

  • tel.: +36703602028​

Édesapám hatására kezdtem el kajakozni 10 évesen. Először Szigethalmon, a mai nevén KDSE (régen PGSE – Pestvidéki Gépgyár Sportegyesület), később Csepelen folytattam kajakos pályafutásomat. A csepeli egyesület ekkor érte „aranykorát”. Gyerekként nagyon motiváló volt olimpikonokkal és szinte a teljes felnőtt válogatottal egy telephelyen edzeni. Eredményeim között országos bajnoki cím és számos dobogós és országos helyezés szerepel. 8 év után a versenyszerű kajakozást gerincsérülés miatt abbahagytam, de a sportágat azóta is figyelemmel kísérem, sportolóból szurkolóvá váltam. Az öcsémnek, Kugler Attilának szoríthattunk a rió-i olimpián. Az elmúlt években sokat képeztem magam mélyizom erősítő és gyógytornász gyakorlatokkal, melyeket sikeresen beépítünk az edzésprogramjainkba, hogy a későbbi sportsérüléseket megelőzzük. Férjemmel, Kolozsvári Tamással Dunavarsányban kezdünk el edzőként tevékenykedni a Mekler László ITSE-ben. Dömsödön, 2016-ban alapító tagjai és edzői lettünk a Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesületnek. Célom, hogy a múltbeli tapasztalataim és saját, újszerű edzésprogramjaim segítségével sikereket érjenek el sportolóink. Hajrá DKKSE!

 

Kolozsvári Tamás edző DKKSE

Kolozsvári Tamás (edző)

  • tel.: +36702634384

9 évig versenyszerűen kajakoztam Gödön és Vácon. Ez alatt az idő alatt 6-szor voltam országos bajnok és 4 évig a serdülő és ifjúsági válogatott tagja. 2008-óta főállásban a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál dolgozom vonulós tűzoltóként. 2014 őszétől 2016 tavaszáig Dunavarsányban dolgoztam a Mekler László ITSE-ben mint kajak- kenu edző. Feleségemmel, Kugler Judittal mi is alapító tagjai vagyunk a 2016 őszén megalakult Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesületnek. A DKKSE edzőjeként igyekszem átadni azt a sport iránti szeretetet, amit én is megkaptam a nevelő edzőimtől. Hajrá DKKSE!

 

idSzabó Gabriella szakosztályvezető/segédedző DKKSE

id. Szabó Gabriella (szakosztályvezető / segédedző)

Gyermekem miatt is, több mint 30 éve aktív részese vagyok a magyar kajak-kenu sportnak. Ez idő alatt gyűjtött tapasztalataimnak, és kiépült kapcsolataimnak köszönhetően nem csak szeretnék, de ma már tudok is segíteni. Közreműködésemmel már közel 100 gyermek tanult meg úszni. Aktív részese voltam a kajak-kenu Dömsödi honosításának, és a jelenlegi egyesület alapításának. Szakosztályvezetőként az egyesületet segítem, segédedzőként pedig (edzői instrukciók alapján), a kis kajakosaink legkisebbjeit irányítgatom, terelgetem a "vízhez szokás" és a "sportolóvá válás" rögös útján. Hajrá DKKSE!

 

Olejnyik Jenő segédedző DKKSE

Olejnyik Jenő (segédedző)

Korábban a BKV Előre nevelőedzője voltam. Több évtizedes pályafutásom alatt több, hazai és nemzetközi viszonylatban is eredményes versenyző került ki a kezem alól. Ma már ugyan visszavonultam az aktív edzősködéstől, de segédedzőként nagyon szívesen segítek. Számomra az az igazi öröm, amikor látom, hogy a kis kajakosok, a gyerekek, vidáman és önfeledten "dolgoznak". Felemelő dolog, játékosan megtanítani a gyermekeknek az élet talán legfontosabb dolgait, a küzdeni akarást, a kitartást, a tiszteletet egymás, és a sport iránt. Hajrá DKKSE!