Jelenlegi hely

Adó 1% Kérjük támagassa ÖN is kis sportolóinkat

Kérjük a civil szervezetek számára felajánlható adó 1% felajánlásával, ÖN is támogassa a Dömsödi Kajak Kenu Sportegyesület kis sportolóit, támogasson minket! Segítsünk együtt, hogy kis versenyzőink álma valóra válhasson.

DKKSE Adó 1%

Egyesületünk 2016 Őszén alakult. A 2017-es versenyszezonban mutatkoztak be versenyzőink kék-sárga színekben. Az egyesület indulásakor 17 sportolónk volt. Mára ez a létszám kb. 40 főre bővült.

Egyesületünk jelmondata: "Soha ne add fel!"  Gyermekeinket kitartásra, és szorgalomra neveljük. Segítünk, hogy tehetségük, képességük kibontakozzon, és sikeres sportemberekké, sikeres emberekké válhassanak. ÖN is segíthet ebben, nem kell mást tennie, csak a civil szervezetek számára felajánlható 1%-ot, felajánlani a Dömsödi Kajak Kenu Sportegyesület részére. Nem célunk minden gyermekből élsportolót "gyártani". Nem lesz, nem lehet mindenkiből élsportoló, de hisszük hogy erősen jellem formáló gyermekek esetében a versenysport. Határozott, céltudatos, és kitartó felnőtté válhatnak ezek a gyerkőcök. Ernest Hemingway ezt egy mondatban megfogalmazta: "A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít."

Jelmondatunk: "Soha ne add fel!"

A nálunk sportoló fiataloknak új célt adtunk, és ma már elhiszik, ha kitűznek maguk elé egy nagy célt, és azért keményen dolgoznak, akkor az elérhető. Versenyzőink ezért dolgoznak, az év minden napján, télen, nyáron.

Kérjük adójának 1%-os felajánlásával segítsen, hogy sportolóink elérhessék a kitúzött célt.

Adójának 1%-os felajánlásával most ÖN is hozzájárulhat hogy a mindennapok zökkenőmentesebbek legyenek.

Adószámunk: 18847028-1-13

Kérjük segítsen, hogy segíthessünk!

Segítség a rendelkezéshez:

Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül a 2020. rendelkező évben május 20-áig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben a Nemzeti Adó és Vámhivatal e-SZJA online felületén (ITT) töltheti ki.