Jelenlegi hely

Csatlakozz csapatunkhoz...

Csatlakozz csapatunkhoz, légy a DKKSE kis kajakosa...

Szeretsz, vagy szeretnél kajakozni? Szeretnél sportolni? Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél tagja lenni egy sikeres csapatnak? Szeretnél tagja lenni egy egymást segítő, egymást támogató közösségnek? Csatlakozz hozzánk! Kajak csapatunk felvétel hirdet 8-12 éves fiúknak, lányoknak. Kajakozz velünk! Légy részese sikereinknek.

Egyesületünk kis kajakosai a 2017-es versenyszezonban 17 országos, és régiós versenyen összesen 123 db érmet szereztek! Csatlakozz hozzánk, 2018-ban légy te is érmeseink között, állj a dobogóra velünk! A Kajak-Kenu magyarország legdinamikusabban fejlődő sportága. A magyar kajak-kenu sportolók a világ élvonalába tartoznak! Evezz velünk, engedd hogy megmutassuk mire vagy képes! Légy te is a DKKSE kis kajakosa!

Gyere el néhány edzésünkre, ismerd meg kis kajakosainkat, ismerj meg minket, légy részese néhány jó hangulatú edzésnek, és ha tetszik, maradj velünk! Adj esélyt magadnak!

Ősztől tavaszig, a téli felkészítés időszakában tornatermi, és uszodai edzéseinken felkészítünk, hogy fizikailag a legjobb formádban légy a versenyszezonra. Tavasztól őszig a dunán kajakban szeljük a habokat, fejlesztjük az evezési technikád, miközben már versenyekre is nevezünk. A versenyeken való indulás feltétele a magabiztos úszástudás, és meglévő úszóvizsga. Ha nem tudsz úszni, vagy nincs úszóvizsgád, nem probléma, a téli felkészítésen, az uszodai edzések alatt megszerezheted!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, gyere el néhány edzésünkre, beszélgess edzőinkkel, beszélgess kis kajakosainkkal, és ha tetszik, csatlakozz hozzánk!

Várunk szeretettel!

Csatlakozz hozzánk, légy te is a DKKSE kis kajakosa!

További információ, kapcsolatfelvétel:

  • info@dkkse.hu
  • +36702630636 (Bődi Endre /elnök)
  • +36207774285 (id.Szabó Gabriella /szakosztályvezető)