A DKKSE edzőinek rövid bemutatkozása...

 

Pereg Ádám edző DKKSE

Pereg Ádám (edző)

A kajakozozást 2011 nyarán kezdtem el az MTK-ban, ott nevelkedtem, és ott versenyeztem. Az idő során segéd edzővé váltam. Kicsiket tanítottam meg kajakozni és vízre szállni, hogy kell. Nagy öröm tölt el amikor a kezdő kis kajakosok meg látják a vizet, és az a csillogás és öröm a szemükben, az feledhetetlen... Hajrá DKKSE!

 

idSzabó Gabriella szakosztályvezető/segédedző DKKSE

id. Szabó Gabriella (szakosztályvezető)

Gyermekem miatt is, több mint 30 éve aktív részese vagyok a magyar kajak-kenu sportnak. Ez idő alatt gyűjtött tapasztalataimnak, és kiépült kapcsolataimnak köszönhetően nem csak szeretnék, de ma már tudok is segíteni. Közreműködésemmel már több mint 100 gyermek tanult meg úszni. Aktív részese voltam a kajak-kenu Dömsödi honosításának, és a jelenlegi egyesület alapításának. Szakosztályvezetőként az egyesületet segítem, edzéseken pedig, a kis kajakosaink legkisebbjeit irányítgatom, terelgetem a "vízhez szokás" és a "sportolóvá válás" rögös útján. Hajrá DKKSE!

 

Olejnyik Jenő segédedző DKKSE

Olejnyik Jenő ("beugró" edző)

Korábban a BKV Előre nevelőedzője voltam. Több évtizedes pályafutásom alatt több, hazai és nemzetközi viszonylatban is eredményes versenyző került ki a kezem alól. Ma már ugyan visszavonultam az aktív edzősködéstől, de alkalmanként nagyon szívesen segítek. Számomra az az igazi öröm, amikor látom, hogy a kis kajakosok, a gyerekek, vidáman és önfeledten "dolgoznak". Felemelő dolog, játékosan megtanítani a gyermekeknek az élet talán legfontosabb dolgait, a küzdeni akarást, a kitartást, a tiszteletet egymás, és a sport iránt. Hajrá DKKSE!

 


Ismerjék meg szakosztályainkat:

DKKSE Kajak- Kenu szakosztály Kajak- Kenu szakosztály
DKKSE Sárkányhajó szakosztály Sárkányhajó szakosztály