DKKSE Évzáró 2019

Beküldte Webadmin – 2019, december 29 - 11:37
DKKSE Évzáró 2019

Versenyzőink idén is, a korábbi évekhez hasonlóan, egy közös ott alvós, csapatépítős bulival zárták a 2019-es évet.

A helyszín ezúttal is a Dömsödi Kisherceg Biztos Kezdet Gyerekház volt. Köszönjük az üzemeltetőnek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta az épületet.

Egyik sportolónk nagyszülei, felajánlottak egy malackát az évzáróra, amiből lelkes szülők az alkalomra finom vacsorát készítettek. Nagyon-nagyon köszönjük a felajánlást, és köszönjük az aktív szülői közreműködést, ami zökkenőmentessé tette, kis évzárónk lebonyolítását.

A délutáni érkezést követően edzőnk, és szakosztályvezetőnk röviden értékelték az évet, majd versenyzőink egy rövid kis műsorral köszöntötték vendégeinket, Kőbán Ritát, és Berekalli Évát.

A vendégek köszöntése után szakosztályvezetőnk egy rövid beszéddel, a gyerekek pedig egy öleléssel, és egy közös énekkel, valamint anyukáknak egy szál virággal is, megköszönték a szülők egész éves támogatását.

A műsor után következett, a finom közös vacsora, majd az ajándékok átadása. Korábban minden sportoló kihúzta egyik társának nevét, akinek ajándékkal készült. Ezután tortával köszöntöttük azon versenyzőinket, akiknek a napokban van/volt a születésnapja.

A vacsorát követően, közös játékos estével zárták a napot kis kajakosaink. A másnapi reggelit követő szusszanás után, a Dunaújvárosi Műjégpályán, egy közös korizással lezártuk a 2019-es évet.

Hajrá DKKSE!

>>> A rendezvényen készült fényképeket a facebook oldalunkon megtekinthetik ITT <<<