Az RSD napja beszámoló

Beküldte Webadmin – 2018, augusztus 21 - 19:09
DKKSE az RSD napja

Augusztus 20.-án, került megrendezésre, az egyesületünk telephelye előtti partszakaszon, és persze a Duna vizén, az RSD napja rendezvényünk.

Ezzel a rendezvénnyel gyakorlatilag vége tért a „nyári szünet” egyesületünknél. A nyári szünet persze idézőjelben, mert gyakorlatilag a szünet alatt is majdnem mindig teljes létszámmal zajlottak az edzések. Az edzések nem voltak kötelezőek, de mégis mindenki megjelent, tényleg csak az hiányzott, aki épp nyaralni volt. Kis kajakosaink lételemévé vált a víz, a Duna, és az evezés.

Az RSD napja vidáman, és igazán jó hangulatban telt. A meghívott vendégeink jó része élt a lehetőséggel, megjelentek, és jól érezték magukat. Körülbelül 200 adag igen finom babgulyás elfogyott. A rendezvény ideje alatt ki lehetett próbálni a kajakozást, a kenuzást, és a sárkányhajózást. Szerencsére sokan éltek is a lehetőséggel, szinte folyamatosan a vízen voltak a hajók. A rendezvény alatt kis kajakosaink megismerkedhettek egyesületünk új szerzeményével, az új kísérő hajóval. Nagy valószínűséggel a gyerkőcök élvezték legjobban a napot, mert gyakorlatilag egész nap a vízben voltak.

>>> A rendezvényen készül fényképek a DKKSE facebook oldalán ITT megtekinthetők <<<

21.-től újra gőzerővel készülnek kis kajakosaink a versenyekre, amik még hátravannak az idei versenyszezonban.

Kis kajakosaink nevében is köszönjük a támogatást mindenkinek, aki segített, hogy ez a nap ilyen jól sikerüljön. Köszönjük vendégeinknek hogy jelenlétükkel megtiszteltek minket, köszönjük támogatóinknak, hogy alapanyag, és eszköztámogatásukkal lehetővé tették a rendezvény lebonyolítását! Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a szülőknek, akik az előkészületekben, és a lebonyolításban aktívan közreműködtek!

Hajrá DKKSE!

Sárkányhajózás az RSD napján
Kajak és kenu az RSD napján