Beszámoló

Beküldte Webadmin – 2018, április 17 - 08:26
DKKSE edzés

Rendkívül mozgalmas hét, és hétvége a DKKSE-nél

Szombaton véget ért Fadd-Domboriban a 4 napos, Alsó-Duna és Dél- Nyugat Magyarország régiójába tartozó klubok számára szervezett kölyök edzőtábor.

A DKKSE-t 4 kis kajakos képviselte a Szekszárdi Kajak Kenu SE edzőközpontjában Fadd-Domborin, ami idén első alkalommal egy központi felmérővel ért véget. Egyik kis kajakosunk sajnos a táborban lebetegedett, ezért edzői utasításra a központi felmérőt kénytelen volt kihagyni.

Eközben itthon 2 részre szakadt kis kajakosaink csapata. A nagyobbak a Dömsödön edzőtáborozó MTK Kajak- Kenu szakosztály kajakosaival együtt, MTK-s edzői instrukciók alapján edzettek, míg a kisebbek a megszokott rend szerint saját edzőinkkel készültek…

Eközben jelentős szülői segítséggel, folyamatosan dolgozunk az új telephely rendbetételén. Folyamatban van a telep udvarának rendezése, lassan elkezdődik az épületek rendbetétele, és a hét folyamán elkezdődik a régi stég romjainak elbontása, hogy ott 1-2 héten belül új stég épülhessen, ahol egyaránt gyorsan, biztonságosan, és kényelmesen vízre tudnak majd szállni a mi kis kajakosaink, és a későbbiekben nálunk edzőtáborozó vendég sportolók is.

Kis kajakosaink legkisebbjei, továbbra is, hetente a dunaújvárosi sportuszodában, „Böbenéni” segítségével, és szakértő felügyelete mellett csiszolgatják úszástudásukat.

A vízre szállás óta eltel idő tapasztalatait összefoglalva, és azokat kiértékelve, az egyesület vezetése, edzői javaslat alapján úgy döntött, hogy a heti 6 edzést, ideiglenesen heti 7-re bővíti, a nagyobb kajakosainknak, egy kifejezetten technikai edzéssel megtoldva a felkészülést.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki segítségünkre volt, van, és lesz, hogy terveink, álmaink valóra váljanak!

Köszönjük!

Hajrá DKKSE!

Hajrá Dömsöd!