DKKSE tavaszi szünet

Beküldte Webadmin – 2019, április 21 - 07:33
DKKSE tavaszi szünet

Mint minden iskoláskorú gyermeknél, a mi sportolóinknál is elkezdődött csütörtökön a tavaszi szünet, azzal az apró különbséggel, hogy míg a többi gyerkőc pihen, a mi sportolóink napi egy edzése, napi kettőre bővült.

Délelőtt, és délután is tartunk edzést, sportolóink eredményes felkészítése érdekében, hiszen jövő hét végén már verseny...

Mivel a héten két másik csapat is településünkön edzőtáborozott, az MTK kis kajakosai Berekalli Éva vezetésével, és a Vitalitás SE kis sportolói Ulveczki Edina vezetésével, kézenfekvő volt, hogy vendégül lássuk őket, és együtt készüljünk velük. Hiszen ez remek alkalom arra, hogy a sportolók egymással versenyezve, felkészültségüket összehasonlítva, eredményesebben tudjanak készülni a versenyszezonra. Hogy a közös élményt erősítsük, egész napos tábor jellegűek voltak az edzéseink. A reggeli közös edzés után, közösen megebédeltek a sportolók a közeli étteremben, majd a szieszta utáni, délutáni edzést is közösen tartottuk. Talán emiatt is, a munka mellett, jókedv, és vidámság jellemezte az edzéseket.

Köszönjük mindkét csapatnak, hogy itt voltak, külön köszönjük, hogy velünk készültek, és reméljük számukra is hasznos, és élményekkel teli volt a közös munka.

Hajrá DKKSE!