DKKSE évadzáró 2017

Beküldte Webadmin – 2017, október 14 - 19:33
DKKSE Évadzáró

Egyesületünk a kajakos versenyszezon végén megtartotta az évadzáró rendezvényét. Kis kajakosaink, szülők, és meghívott vendégeink jelenlétében röviden értékeltük az évadot, és versenyzőink évadbéli teljesítményét. Kis kajakosaik ebben az évadban 113 db érmet gyűjtöttek. 15 db aranyérem, 23db ezüstérem, és 75db bronzérem az évad mérlege.

Az idei évben először átadásra került 2 vándorserleg, amit manó és kölyök kategóriában egyaránt, az évad legeredményesebb kis kajakosa érdemelt ki.

Manó kategóriában Barta Csanád Márk kapta a kupát, aki 2 aranyéremmel, 2 ezüstéremmel, és 5 bronzéremmel lett korosztálya legjobbja, míg a kölyök kategóriában Fajta Kira érdemelte ki a kupát, aki 5 aranyéremmel, 5 ezüstéremmel, és 10 bronzéremmel lett az évad legsikeresebb kis kajakosa egyesületünkben.

Később kis kajakosaink egy-egy szál virággal megköszönték a szüleiknek, és szakosztályvezetőnknek az egész éves segítséget, és támogatást.

Ezt követően egyik meghívott vendégünk, Bencze István, településünk polgármesterének beszéde következett, melyben gratulát egyesületünk, és kis kajakosaink évadbéli teljesítményéhez.

Ezután a Láng szülőknek köszönhetően egy nagyon finom ebéd következett.

Ebéd után, miután egyik kis kajakosunk a napokban ünnepelte születésnapját, születésnapoztunk, Furtai Viktóriát köszöntöttük 9. születésnapja alkalmából.

Összességében, egy nagyon vidám, és igen-igen jó hangulatú napon vagyunk túl.

Meghívott vendégeinknek köszönjük, hogy jelenlétükkel megtisztelték egyesületünket, és kis kajakosainkat.

Reméljük minden kedves megjelent vendégünk jól érezte magát!

Hajrá DKKSE!