DKKSE Évzáró 2018

Beküldte Webadmin – 2018, december 29 - 11:18
DKKSE Évzáró

December 27.-én, egyesületünk megtartotta, a mára már hagyományos, ottalvós, csapatépítős karácsonyi-évzáró buliját smiley

Minden év végén rendezünk versenyzőinknek egy csapatépítős ottalvós bulit. Az idén, egy nálunk sportoló testvérpár nagyszülei, az évzáróra felajánlottak egy malackát, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!

Kora délelőtt lelkes, önkéntes szülők, és szakosztályvezetőnk a malackát feldolgozták, és konyhakésszé varázsolták.

Délután aztán összejött a kis csapat, versenyzőink, és szüleik. Versenyzőink átadták egymásnak karácsonyi ajándékaikat (korábban mindenki húzott egy nevet hogy kit ajándékoz meg), majd szakosztályvezetőnk, és edzőnk évzárója/évadzárója következett, ahol röviden értékelték az évet, és versenyzőink teljesítményét.

Közben az anyukák egy csoportja elkészítette a vacsorát, és közösen megvacsorázott a csapat.

Vacsora után 3 versenyzőnk (akik a napokban ünneplik születésnapjukat), születésnapi köszöntése, és a közös tortázás következett.

Ezután a szülők elköszöntek, és versenyzőink csapatépítő jelleggel, egy jó hangulatú, vidám, játékos, beszélgetős estét tartottak. A reggeli ébredést követő reggeli után zárult a buli. smiley

 

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult kis rendezvényünk sikeréhez.

Köszönjük a felajánlott malackát!

Köszönjük a szülőknek, akik a malacka feldolgozásában, a vacsora, valamint a reggeli készítésében közreműködtek, valamint az alapanyagokat összeadták.

Köszönjük a Kisherceg Biztos Kezdet Gyerekház vezetésének, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a helyiséget.

 

Boldog Új Évet Mindenkinek!

 

Hajrá DKKSE!

Az előkészületek...
A születésnaposak :)
Megbeszélés...