Héraklész Fizikai Felmérő(k) - Paks & Budapest (2019) beszámoló és eredmények

Beküldte Webadmin – 2019, február 13 - 10:07
A DKKSE érmesei a Pakson

7 érem, és 21 oklevél!

Mint minden év elején, idén is megrendezésre kerültek, a Héraklész Fizikai Felmérők.

Ezen versenyek célja, hogy az egyesületi, és a szövetségi szakemberek átfogó képet kapjanak a fiatal versenyzők fizikai állapotáról, a téli felkészítés eredményességéről.

Az idei évben 6 helyszínen kerültek megrendezésre a felmérők.

Az U8-U14-es korosztályoknak regionális felmérők voltak, míg az U15-U18 korosztálynak összevontan, egy időben, és egy helyszínen volt a felmérés.

Egyesületünk az U8-U14-es korosztállyal Pakson, az U15-U18-as korosztállyal Budapesten járt.

Minden sportolónak 4 féle erőlénti megmérettetése volt. Azok a versenyzők, akik a 4 feladatból legalább 3-at, a szövetség által meghatározott szinten belül teljesítettek, minősítést kaptak, és oklevelet.

AZ U8-U9-es korosztályban még nem versenyeztek a sportolók, náluk egy cél volt, a szintet teljesíteni. A nagyobbak viszont a szint teljesítésén túl, már egymással is versenyeztek. U10-U18-es korosztályban az eredmények alapján rangsorolták is a sportolókat, akik érem díjazásban részesültek.

Paks (02.09):

Egyesületünk 30 sportolót nevezett a versenyre, de sajnos 2-en sérülés miatt nem tudtak elindulni. 5 fiatal versenyzőnk küzdött „csak” oklevélért, közülük 3 kis kajakosnak sikerült is. A nagyobb versenyzőink közül 7-en tudták dobogós helyen, éremmel zárni a napot! Arany minősítést, és oklevelet 21 sportolónk vihetett haza.

Egyik kis versenyzőnk, Szeile Bernadett Klaudia, épp e napon ünnepelte a születésnapját, és sikerült is meglepnie magát egy aranyéremmel, ami szép születésnapi ajándék :) Ezúton is gratula, és boldog szülinapot kicsi lány :)

Budapest (02.17):

Egyesületünk 3 versenyzőt nevezett a megmérettetésre, de betegség miatt egy sportolónk nem tudott elindulni. A két elindult versenyzőnk, a népes mezőnyben (több min 800 induló), az összesített eredmények alapján, a középmezőnyben végzet!

Minden sportolónknak szívből gratulálunk, már csak azért is, mert az érmeken, és okleveleken túl, az edzők, és a versenyzők tudják, mi munka van ezen eredmények mögött, amit csak részben, vagy egyáltalán nem tükröznek az érmek, és oklevelek. Számtalan sírásba fulladó erőfeszítés, számtalan fájdalmat legyűrő küzdeni akarás... Akik épp lecsúsztak az éremről, vagy az oklevélről, azok néha legalább annyit, ha nem többet dolgoztak azért, hogy a versenyen a legjobb formájukban legyenek, mint azok akiknek sikerült!

Szép volt fiúk-lányok, csak így tovább!

Érmes versenyzőink:

  • Barta Csanád Márk 1. hely
  • Furtai Viktória 1. hely
  • Szeile Bernadett Klaudia 1. hely
  • Mészáros Enikő 2. hely
  • Fajta Kira 3. hely
  • Blényesi Réka 4. hely
  • Mészáros Fanni 4. hely

>>>A Paksi versenyen készült képeink a Facebook-on ITT<<<

>>>A Budapesti versenyen készült képeink a Facebook-on ITT<<<

Hajrá fiúk-lányok, hajrá DKKSE!