Graboplast Maraton Magyar Bajnokság (2019) beszámoló

Beküldte Webadmin – 2019, május 19 - 20:11
DKKSE Magyar Maraton Bajnokság

8 érmes versenyző a Maraton Magyar Bajnokságon!

Három nap, hetvennégy futam, közel kétezer versenyző. Ezek a számok jellemzik a hétvégén Győrben megrendezett, a kajak-kenu sportág egyik legjelentősebb országos versenyét, a Graboplast Maraton Magyar Bajnokságot.

Egyesületünk 22 versenyzőt nevezett a versenyre, de egyikük sajnos lebetegedett, így 10 futamban 21 sportolónk indult a megmérettetésen. A harmadik nap végén 8 versenyzőnk térhetett haza éremmel a nyakában.

Sajnos technikai okok miatt egyik párosunk, akik egy szép futamban, gyönyörű küzdelemmel a második helyen értek célba, a versenyből kizárásra kerültek. Ezért nem is értékelték őket, de a szemünkben akkor is ők az ezüstérmesek… Barta Nikolett & Mészáros Fanni, hatalmas gratula, szép futam volt!

A Barta Csanád Márk, Barta Erik Roland, Bélavári Martin Tibor, és Pesti István Gergő által alkotott csapat, egy szép futamban az előkelő negyedik helyen tudták hajójukat behozni, amiért bronzérem lett a jutalmuk! Gratula srácok, szép volt!

Jancsó Levente, és Mazula Levente párosa, egy küzdelmes futamban, a szép ötödik helyet tudta kiharcolni, ami szintén elismerésre méltó bronzérmes teljesítmény! Szép volt srácok!

Szeile Bernadett Klaudia szép teljesítménnyel, futamában a hatodik helyen érkezett célba, jutalma bronzérem. Gratula, szép volt csajszi!

Az utolsó futamban, amiben versenyzőink érintettek voltak, Blényesi Réka, szép teljesítménnyel, az ötödik helyen ért célba. Gratulálunk!

A versenyen érmet nem szerző versenyzőinknek is szívből gratulálunk, mert mindenki teljes erőbedobással küzdött!

Blényesi Luca, Blényesi Péter, Fajta Amina, Fajta Kira, Furtai Ferenc, Furtai Viktória, Harnos Hanna Amina, Harnos Maja Linett, Mazula Arnold László, Mészáros Enikő, Vályi Veronika Tünde szívből gratulálunk, ügyesek voltatok!

Csak így tovább!

Hajrá DKKSE!

(fotók: Olejnyik Jenő)

Mészáros Fanni & Barta Niki másodikként befutva
Barta Csanád Márk, Barta Erik Roland, Bélavári Martin Tibor, és Pesti István Gergő 4. hely
Jancsó Levente & Mazula Levente 5. hely
Szeile Bernadett Klaudia 6. hely
Blényesi Réka 5. hely