2 érmes helyezés, 6 érem, a Maraton Magyar Bajnokságon!

Beküldte Webadmin – 2020, október 10 - 16:55
DKKSE érmesi a Maraton Magyar Bajnokságon

Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokság beszámoló

10 versenyző, 2 érmes futam, 2 bajnoki aranyérem, és 4 ezüstérem sportolóink nyakában a Maraton Magyar Bajnokságon.

Október első hétvégéjén került megrendezésre, a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokság Győrben. 75 egyesület, közel 1500 versenyzője indult a megmérettetésen. Egyesületünk 10 sportolót nevezett, és két érmes futamban hat versenyzőnk nyakába került végül érem.

Harnos Hanna Amina, és Blényesi Réka, párosban, korosztályukban, 5 km-es távon elsők lettek.

Mindkettőjüknek ezzel, ez a harmadik bajnoki aranyérme az idei versenyszezonban!

Mészáros Enikő, Bebők Lara, Blényesi Luca és Láng Rege Réka, négyes csapathajóban 5km-es távon az előkelő 4. helyen ért célba!

Egyesületünk versenyzőinek ezzel befejeződött az idei, egyébként igen kurta versenyszezon, és hamarosan kezdetét veszi a téli felkészülés. Amíg az időjárás kegyes hozzánk, addig még vízen edzenek sportolóink, aztán tornaterembe vonulva készülnek a jövő évi versenyszezonra.

Az idei évben versenyzőink 7 versenyen vettek részt, és ezen versenyeken összesen 75 érmet gyűjtöttek. 23 aranyérem, 14 ezüstérem, és 38 bronzérem az idei év termése. 2 versenyzőnk került a jövő évi kölyök válogatottba, egy pedig a jövő évi serdülő válogatottba.

Ezúton is szívből gratulálunk versenyzőinknek, az érmeseknek, és a nem érmeseknek egyaránt, mert helyezéstől függetlenül minden sportolónk keményen dolgozott, és látványosan fejlődött! Köszönjük a rendkívüli szülői összefogást, és támogatást, köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában segítette csapatunk, és sportolóink egész éves munkáját. Külön köszönjünk edzőnk, Pereg Ádám munkáját, és szakosztályvezetőnk id.Szabó Gabriella odaadó, gyerkőcöket, szülőket egyaránt segítő, lelkesítő munkáját, amit ha kellett edzőként, ha kellett szakosztályvezetőként végzett. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük Péter Anna hathatós segítségét, aki segédedzőként, rendületlenül segítette az edzések sikeres lebonyolítását, az edzői munkát, és sportolóink felkészítését!

Köszönjük! smileyheartyes

Hajrá DKKSE!

Harnos Hanna Amina, és Blényesi Réka első hely
Mészáros Enikő, Bebők Lara, Blényesi Luca és Láng Rege Réka negyedik hely