Országos Diákolimpia - Sukoró beszámoló

Beküldte Webadmin – 2017, június 25 - 16:47
DKKSE Fajta Kira, Országos Diákolimpia (2017) 3.helyezés

Az Országos Diákolimpia 3 napján, 71 egyesület, közel 2000 versenyzője küzdött a sukorói evezőspályán.

Egyesületünkből 8 kis versenyző indult a megmérettetésen.

Az egyesületünk múltját, és a kis kajakosaink kajakos múltját tekintve már az is csodálatos dolog hogy 8 kis versenyzők elindulhatott egy ilyen, kvalifikációs versenyen, ahol az indulási jog is versenyen (Régiós Diákolimpia) nyerhető el.

A versenyen „nem jutott” minden indulónknak dobogó, de minden kis kajakosunkra büszkék vagyunk, csodálatosan küzdöttek, szép futamok voltak, bizonyították, hogy bizony helyük van egy országos versenyen, helyük van az ország legjobbjai között. Mindenkiről elmondható, hogy önmagához képest sokat fejlődött az elmúl közel egy év alatt... Sokat kell még tanulni, és edzeni, de ez a verseny is megmutatta, jó az irány, és várhatóan évről évre több versenyzőnk fog egyre jobban szerepelni az ilyen versenyeken..

Egyesületünk indulói közül egy kis kajakosnak sikerült a bravúr, Fajta Kira volt az, aki egy nagyszerű döntő futam után dobogóra is álhatott. Az MK1 U10 2000m futam döntőjében a 3. helyen sikerült befejeznie a futamot. Szívből gratulálunk, csodálatos voltál kicsi lány!

Hajrá DKKSE!