DKKSE Kajak- Kenu szakosztály

dkkse_kajak


A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület kajak- kenu szakosztálya, csoportos bontásban tanítja a gyermeket. A vízbiztonság miatt (is) kiemelt fontosságú az úszásoktatás. Szakosztályvezetőnk közreműködésével eddig közel 100 gyermek tett sikeres úszóvizsgát. A sikeres úszóvizsgát követően a kajak kenu alapok elsajátítása következik, úgymint hajóban maradás, haladás, megállás, egy helyben állás... Az alapok elsajátítása után tudatosan és folyamatosan készítik fel az egyesület edzői a gyermekeket mentálisan, és fizikálisan a versenyzésre. Az egyesület rendszeresen nevezi, és indítja a gyermekeket különböző régiós, és országos versenyeken. Kajakosaink a 2017-es versenyszezon versenyein 123db érmet gyűjtöttek.

DKKSE

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület jelmondata a "Soha ne add fel!"

Egyesületünk szakemberei kitartásra, és szorgalomra nevelik a gyermekeket, azt tanítják, hogy a küzdelem a rajttól a célig tart. Versenyen, és edzésen nincs lazítás, és nincs feladás sem, mert a kitartó kemény munka meghozza gyümölcsét!

Edzéseken kicsit meghalunk, a versenyeken nyerünk. Fordítva nem működik! - Szabó Gabriella

A versenysport nehéz, és kemény dolog, ebből adódóan azok az edzések is. Az edzéseken az egyesület fiatal sportolói, szakértői felügyelet mellett, a teljesítőképességük határait feszegetik.

A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít. - Ernest Hemingway

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület sok szeretettel várja azon gyermekek jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni Magyarország egyik legsikeresebb sportágát.


Ismerjék meg edzőinket:

DKKSE Pereg Ádám edző  DKKSE idSzabó Gabriella szakosztályvezető/ segédedző  DKKSE Olejnyik Jenő segédedző


 Lépjenek kapcsolatba velünk!