Kajak Kenu szakosztály

dkkse_kajak


A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület kajak- kenu szakosztálya, csoportos bontásban tanítja a gyermekeket. A vízbiztonság miatt (is) kiemelt fontosságú az úszásoktatás. Szakosztályvezetőnk közreműködésével eddig több mint 100 gyermek tett sikeres úszóvizsgát. A sikeres úszóvizsgát követően a kajak kenu alapok elsajátítása következik, úgymint hajóban maradás, haladás, megállás, egy helyben állás... Az alapok elsajátítása után tudatosan és folyamatosan készítik fel az egyesület edzői a gyermekeket mentálisan, és fizikálisan a versenyzésre. Az egyesület rendszeresen nevezi, és indítja a gyermekeket különböző régiós, és országos versenyeken.

DKKSE

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület jelmondata a "Soha ne add fel!"

Egyesületünk szakemberei kitartásra, és szorgalomra nevelik a gyermekeket, azt tanítják, hogy a küzdelem a rajttól a célig tart. Versenyen nincs lazítás, és nincs feladás sem, a kitartás mindig meghozza az eredményét!

Edzéseken kicsit meghalunk, a versenyeken nyerünk. Fordítva nem működik! - Szabó Gabriella

Az edzéseinken az egyesület fiatal sportolói, szakértői felügyelet mellett, életkoruknak megfelelő játékos módon ugyan, de gyakran a teljesítőképességük határait feszegetik. Az edzéseink száma viszonylag magas, 10 éves kor alatt heti 3x1,5 óra, 10 éves kor fölött heti 5x-6x1,5 óra. Ebből a téi időszakban egy nap uszodai edzés. Az iskolai szünetekben az edzések napi 2-re bővülnek. Ennek is köszönhetően, versenyzőink a 2020-as szezonban, 7 versenyen 75 db érmet szereztek!!!

A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít. - Ernest Hemingway


>>> Versenyzőink eredményei 2017-ben <<<

>>> Versenyzőink eredményei 2018-ban <<<

>>> Versenyzőink eredményei 2019-ben <<<

>>> Versenyzőink eredményei 2020-ban <<<


Kajak, kenu oktatás, csatlakozás a DKKSE csapatához

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület sok szeretettel várja azon gyermekek jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni Magyarország egyik legsikeresebb sportját, sportágát.
További információ gyerekeknek >>>

További információ szülőknek >>>


Ismerjék meg edzőinket:

DKKSE idSzabó Gabriella szakosztályvezető  DKKSE Olejnyik Jenő edző


 Lépjenek kapcsolatba velünk!


 

DKKSE Facebook Facebook     DKKSE Instagram Instagram      DKKSE YouTube YouTube