Jelenlegi hely

Csatlakozz csapatunkhoz...

Csatlakozz csapatunkhoz, légy a DKKSE kis kajakosa...

Szeretsz, vagy szeretnél kajakozni? Szeretnél sportolni? Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél tagja lenni egy sikeres csapatnak? Szeretnél tagja lenni egy egymást segítő, egymást támogató közösségnek? Ha 8-13 éves között vagy, vagy közel hozzá :) csatlakozz csapatunkhoz! Sportolj velünk, kajakozz velünk! Legyél te is a DKKSE versenyzője!

Versenyzőink Dömsödről, és a környező településekről (Duaharaszti, Taksony, Kiskunlacháza, Tass, Szalkszentmárton) egyaránt vannak. Egyesületünk kis kajakosai a 2018-as versenyszezonban, 12 országos és régiós versenyen, összesen 133 db érmet szereztek, 133 alkalommal álltak dobogóra! Csatlakozz hozzánk, légy te is érmeseink között, állj a dobogóra velünk! A 2019 legyen a te éved, kezdj valami újba! A Kajak-Kenu magyarország legdinamikusabban fejlődő sportága. A magyar kajak-kenu sportolók a világ élvonalába tartoznak! Tartozz te közéjük! wink Evezz velünk, engedd hogy megmutassuk mire vagy képes! Légy te is a DKKSE kis kajakosa!

Gyere el néhány edzésünkre, ismerd meg versenyzőinket, ismerd meg jó fej edzőinket, ismerj meg minket, légy részese néhány jó hangulatú edzésnek, és ha tetszik, maradj velünk! Adj esélyt magadnak!

Ősztől tavaszig, a téli felkészítés időszakában tornatermi, és uszodai edzéseinken felkészítünk, hogy fizikailag a legjobb formádban légy a versenyszezonra. Tavasztól őszig a dunán kajakban szeljük a habokat, fejlesztjük az evezési technikád, miközben már versenyekre is nevezünk. A versenyeken való indulás feltétele a magabiztos úszástudás, és meglévő úszóvizsga. Ha nem tudsz úszni, vagy nincs úszóvizsgád, nem probléma, a téli felkészítésen, az uszodai edzések alatt megszerezheted!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, gyere el néhány edzésünkre, beszélgess edzőinkkel, beszélgess kis kajakosainkkal, és ha tetszik, csatlakozz hozzánk!

Várunk szeretettel!

Csatlakozz hozzánk, légy te is a DKKSE versenyzője!

További információ, kapcsolatfelvétel:

  • info@dkkse.hu
  • +36207774285 (id.Szabó Gabriella -szakosztályvezető)

 

DKKSE Facebook Facebook     DKKSE Instagram Instagram      DKKSE YouTube YouTube