Jelenlegi hely

Csatlakozz csapatunkhoz...

Csatlakozz csapatunkhoz, légy a DKKSE kis kajakosa...

Szeretsz, vagy szeretnél kajakozni? Szeretnél sportolni? Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél tagja lenni egy sikeres csapatnak? Szeretnél tagja lenni egy egymást segítő, egymást támogató közösségnek? Ha 8-12 éves között vagy, vagy közel hozzá :) csatlakozz csapatunkhoz! Kajakozz velünk! Legyél te is a DKKSE kis kajakosa!

Egyesületünk kis kajakosai a 2018-as versenyszezonban, 12 országos és régiós versenyen, összesen 133 db érmet szereztek! Csatlakozz hozzánk, légy te is érmeseink között, állj a dobogóra velünk! A Kajak-Kenu magyarország legdinamikusabban fejlődő sportága. A magyar kajak-kenu sportolók a világ élvonalába tartoznak! Evezz velünk, engedd hogy megmutassuk mire vagy képes! Légy te is a DKKSE kis kajakosa!

Gyere el néhány edzésünkre, ismerd meg kis kajakosainkat, ismerj meg minket, légy részese néhány jó hangulatú edzésnek, és ha tetszik, maradj velünk! Adj esélyt magadnak!

Ősztől tavaszig, a téli felkészítés időszakában tornatermi, és uszodai edzéseinken felkészítünk, hogy fizikailag a legjobb formádban légy a versenyszezonra. Tavasztól őszig a dunán kajakban szeljük a habokat, fejlesztjük az evezési technikád, miközben már versenyekre is nevezünk. A versenyeken való indulás feltétele a magabiztos úszástudás, és meglévő úszóvizsga. Ha nem tudsz úszni, vagy nincs úszóvizsgád, nem probléma, a téli felkészítésen, az uszodai edzések alatt megszerezheted!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, gyere el néhány edzésünkre, beszélgess edzőinkkel, beszélgess kis kajakosainkkal, és ha tetszik, csatlakozz hozzánk!

Várunk szeretettel!

Csatlakozz hozzánk, légy te is a DKKSE kis kajakosa!

További információ, kapcsolatfelvétel:

  • info@dkkse.hu
  • +36207774285 (id.Szabó Gabriella -szakosztályvezető)

 

DKKSE Facebook Facebook     DKKSE Instagram Instagram      DKKSE YouTube YouTube