Jelenlegi hely

Csatlakozz csapatunkhoz...

Sportolj velünk, szórakozz velünk :)

Szeretsz, vagy szeretnél sportolni? Még keresed a helyed? Nem tudod mit is szeretnél? Válaszd a kajakot!!!

Válassz egy olyan sportágat, ahol nyáron melegben nem kell a fullasztó tornateremben tölteni a délutánjaid, válassz egy olyan sportágat, ahol a természetben, a szabad levegőn töltheted az idődet, ahol mindezt egy igazán jó csapat tagjaként teheted.

Miért jó ez neked?

  • sportolsz (szüleid örülnek hogy nem valamelyik kütyüvel kockulsz a szobádban)
  • a nyári dögmelegben a Dunaparton, a Duna vizén, a Duna vizében töltöd a délutánjaid (szinte minden edzés után ugrálás, fürdés van)
  • jó fej fiúk és lányok között töltöd a délutánjaid (sportolóink Dömsödről, és a környező településekről egyaránt vannak)
  • a nyári versenyszezonban bejárjuk az országot (az ország szinte minden pontján vannak versenyeink)
  • megismersz más sportolókat, barátokat, barátnőket szerzel az ország minden pontjáról

Ha 8-13 éves között vagy, vagy közel hozzá :) csatlakozz csapatunkhoz! Válaszd a kajakot, sportolj velünk, legyél a DKKSE sportolója!

Egyesületünk kis kajakosai a 2020-as, covid által kurtított versenyszezonban, 7 országos és régiós versenyen, összesen 75 db érmet szereztek, és 3 versenyzőnk bekerült a 2021-es válogatott keretbe!

Csatlakozz hozzánk, légy te is érmeseink között, állj a dobogóra velünk!

A 2021 legyen a te éved, kezdj valami újba!

A Kajak-Kenu magyarország legdinamikusabban fejlődő sportága. A magyar kajak-kenu sportolók a világ élvonalába tartoznak! Tartozz te is közéjük! wink Evezz velünk, engedd hogy megmutassuk mire vagy képes! 

Ősztől tavaszig, a téli felkészítés időszakában tornatermi, és uszodai edzéseinken felkészítünk, hogy fizikailag a legjobb formádban légy a versenyszezonra. Tavasztól őszig a dunán kajakban szeljük a habokat, fejlesztjük az evezési technikád, miközben már versenyekre is nevezünk. A versenyeken való indulás feltétele a magabiztos úszástudás, és meglévő úszóvizsga. Ha nem tudsz úszni, vagy nincs úszóvizsgád, nem probléma, a téli felkészítésen, az uszodai edzések alatt megszerezheted!

A nyári szünetben tábor jelleggel működünk, reggeltől estig a parton/vízen/vízben vagyunk. Ilyenkor ebéd is van, de nem kötelező, haza is mehetsz ebédelni ha úgy szeretnéd :)

Szólj szüleidnek, beszéld meg velük hogy szeretnéd ezt kipróbálni, gyertek el néhány edzésünkre, beszélgessetek edzőinkkel, beszélgess kis kajakosainkkal, és ha tetszik, maradj velünk...

Adj esélyt magadnak!

Várunk szeretettel!

Csatlakozz hozzánk, légy te is a DKKSE sportolója!

További információ, kapcsolatfelvétel:

  • info@dkkse.hu
  • +36207774285 (id.Szabó Gabriella -szakosztályvezető)

 

DKKSE Facebook Facebook     DKKSE Instagram Instagram      DKKSE YouTube YouTube