Sárkányhajó szakosztály

DKKSE Sárkányhajó szakosztály

 

Mi az a sárkányhajó?

A sárkányhajó egy nagy "csónak", egy evezős hajó, pontosabban egy nagy kenu. A sárkányhajóban egyszerre maximum 20 fő tud evezni. Az élményszerű evezéshez minimum 16 fő szükséges. A bent ülő evezősöknek egy csapatként, egyszerre, együtt kell dolgozniuk a hatékonyság érdekében.

Ezért cégek, baráti társaságok, kissebb, nagyobb csoportok is előszeretettel használják a sárkányhajózást csapatépítő tevékenységként. A sárkányhajó jellegéből adódóan szabadidős sporttevékenységnek is ideális, nem túlságosan megterhelő, de mégis átmozgat, jó testmozgás a szabadban, csodálatos környezetben, a friss levegőn.

Sárkányhajó csapat

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület Sárkányhajó szakosztálya jelenleg ~ 12 fő felnőttel szabadidős versenyfelkészítést végez. Hetente 2 alkalommal tartanak edzést, jellemzően a délutáni, esti órákban. Aki csatlakozni szeretne, attól azt kérjük, lehetőség szerint vegye komolyan a heti 2 edzést, és ha teheti, azon jelenjen is meg. A sárkányhajó jellegéből adódóan csapathajó, azt hatékonyan csak csapat képes mozgatni. Lehetőséget biztosítunk a csapatba történő becsatlakozásra. Ha úgy érzi, kipróbálná, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen látjuk közöttünk!
További információ a csapatba történő csatlakozásról >>>

 

Sárkányhajózás, sárkányhajó bérlés, sárkányhajó evezés

Előre egyeztetett időpontban lehetőséget biztosítunk felnőtt csoportoknak (baráti társaság, munkahelyi csapat, stb...), szabadidős jelleggel a sárkányhajó használatára. A hajóhoz biztosítjuk a szakértő kormányos segítséget. Az egyesülettel történő előzetes egyeztetés után vállaljuk, gyermek csapatoknak, csoportoknak, szintén szabadidős jellegű evezős túrák megszervezését, biztonságos lebonyolítását...
További információ a sárkányhajóztatásról >>>

 


 Lépjenek kapcsolatba velünk!


 

DKKSE Facebook Facebook     DKKSE Instagram Instagram      DKKSE YouTube YouTube