Jelenlegi hely

Sárkányhajózás / Sárkányhajó bérlés / Sárkányhajóztatás

DKKSE Sárkányhajó bérlés Dömsöd

Sárkányhajózás, sárkányhajóztatás, a festői szépségű nyugodt vizű Ráckevei, Soroksári- Duna-ágon!

 

Sárkányhajó bérlés, sárkányhajó evezés, sárkányhajózás iskolai csoportok, osztályközösségek részére

Vállaljuk iskolai csoportok, osztályok sárkányhajóztatását. Ajánlott egy osztálykirándulás, vagy egy nyári napközis tábor egyik programjaként, de akár önálló programként is. A gyerekek egy ilyen evezés alkalmával egy egészen új szemszögből láthatják a festői szépségű Ráckevei, Soroksári- Duna ágat.

A vízről még a megszokott, esetleg sűrűn látogatott dunapart is sokkal érdekesebb látvány. A lakott területet kicsit elhagyva, az ősfákkal szegélyezett Duna-ág csodálatos látványa, egészen újszerű élmény az evezésen résztvevő gyerekeknek. Nagyobb osztálylétszám, és/vagy több csoport esetén, egy kis háziverseny lebonyolításával, akár versenyezhetnek is egymással a csoportok. A sárkányhajó mozgatásához 16- 20 fő szükséges. A sárkányhajó biztonságos, méretéből adódóan a borulásra gyakorlatilag képtelen. Gyermek csoportok esetén, kötelező a mentőmellény viselése, amit egyesületünk biztosít. Igény esetén, mentőmotoros kiséretet is biztosítunk.

 

Sárkányhajó bérlés, sárkányhajó evezés, sárkányhajózás, csapatépítés, felnőtt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek részére

Egyesületünk vállalja, felnőtt csapatok, munkahelyi közösségek, baráti társaságok sárkányhajóztatását, csapatépítő jelleggel, vagy csak kellemes kikapcsolódásként. Sárkányhajózás esetén biztosítjuk az eszközöket, hajó, evező, szükség esetén mentőmellény, valamint biztosítjuk a szakértő kormányos segítséget.

A sárkányhajó hatékony mozgatásához minimum 16 fő szükséges, és maximum 20 fő tud egyszerre beülni és evezni. A sárkányhajózás ajánlott csapatépítésre, mert a hajó jellegéből adódóan azt hatékonyan csak csapat tudja mozgatni. Egy csapatépítő evezésen, az evezés idejére megszűnnek az alá-fölé rendelt viszonyok, nincs főnök, nincs beosztott, csak a csapat van, mindenkinek egyszerre, és együtt kell dolgozni a siker érdekében! Evezzenek velünk csodálatos környezetben, a Ráckevei, Soroksári- Duna-ág kis sodrású, nyugodt vizén. Nagyobb csapat, több csoport esetén egy összeszoktató evezés után vállaljuk, egy kis háziverseny lebonyolítását, ahol a csapatok egymással versenyezve összemérhetik erejüket, elszántságukat, csapatként való együttműködési készségüket. A sárkányhajó bázisállomása a Pest-megyei Áporka településhez tartozó Cseke-szigeten van. Itt zuhanyzási, és átöltözési lehetőség biztosított. Igény esetén, és előzetes egyeztetés után, akár a kért helyszínen is vállaljuk csapatépítő sárkányhajózás lebonyolítását.

>>> Ízelítőül néhány korábbi sárkányhajó(s) esemény beszámoló ITT <<<

 

További információ, sárkányhajó bérlés, sárkányhajó evezés kapcsolatfelvétel:

Sárkényhajózik a FÓKUSZ Takarék...
Sárkányhajózik a Tass-i Erzsébet-Tábor...
Sárkányhajózik a Mobilsofa csapata...
Csapatépítő árkányhajózás...