Támogatóknak

DKKSE Támogatás

Egyesületünk célja, hogy minél több gyermek megismerhesse a kajak-kenu sportág szépségeit, mindezt úgy, hogy életre szóló élményekkel gazdagodjanak.

Egyesületünkben a gyermekeket kitartásra, és szorgalomra neveljük. Teret, és lehetőséget biztosítunk, hogy a gyermekek tehetsége, képessége kibontakozzon, és sikeres sportemberekké, sikeres emberekké válhassanak. Célunk továbbá, hogy ezen gyermekekkel sikeresen támogassuk a hazai kajak-kenu utánpótlás bázisát. Hittük, hisszük, hogy egyesületünk a környező települések bevonásával az utánpótlás-nevelés fellegvárává nőheti ki magát.

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület eredményes működéséhez, a meglévő anyagi és eszközforrások bővítéséhez, szívesen fogadjuk cégek, és magánszemélyek támogatását, anyagi és tárgyi formában is.

  • Azoknak a cégeknek, gazdasági társaságoknak, akik támogatni szeretnék egyesületünk törekvéseit, és támogatásukért cserébe ellenszolgáltatásra nem tartanak igényt, lehetőségük van adománnyal támogatni egyesületünket. Ebben az esetben az adományt sportegyesületünk szabadon felhasználhatja, a támogató pedig az adomány összegét a társasági adóalapot csökkentő tényezőként veheti figyelembe.
  • Ugyanez a lehetőség magánszemélyek esetében is lehetséges. Az Ő esetükben az adomány összege a személyi jövedelemadó (SZJA) adóalapját csökkentő tényezőként vehető figyelembe.

Azoknak a cégeknek, és gazdasági társaságoknak, akik a támogatásért cserébe ellenszolgáltatásra tartanak igényt, lehetőségük van egyesületünkkel reklámszerződés megkötésére. Ennek során egyesületünk reklámtevékenységet fejt ki. Ebben az esetben a támogató a nyújtott juttatás összegének ÁFA tartalmát visszaigényelheti, a juttatás összegét költségként elszámolhatja. A reklámtevékenység előzetes egyeztetés után lehet a versenyzők pólóján megjelenített cégnév, cégembléma, valamint a sport rendezvényeken az egyesület bázisán kifeszített molinón elhelyezett cégnév, cégembléma.

Támogatásért cserébe vállaljuk továbbá, családi napok, és csapatépítő tréningek megszervezését, és lebonyolítását.

Kérjük nézzék meg Facebook oldalunkat, ahol további fényképek, és beszámolók olvashatók, és látogassanak el a Youtube csatornánkra, ahol megtekinthetik videóinkat!

 

Elérhetőség, és további információ:

  • id.Szabó Gabriella tel.: +36207774285
  • Barta Attila tel.: +36209339046
  • A DKKSE számlaszáma: 51700272-10016642 (Fókusz Takarék)

dkkse_koszonjuk