Támogatóknak

DKKSE Támogatás

Kis sportolóink álmodtak egy nagyot, kérjük segítsen, hogy az álmaik valóra válhassanak!

Egyesületünkben a gyermekeket kitartásra, és szorgalomra neveljük. Teret, és lehetőséget biztosítunk, hogy a gyermekek tehetsége, képessége kibontakozzon, és sikeres sportemberekké, sikeres emberekké válhassanak. Arra biztatjuk gyermekeinket, merjenek nagyot álmodni, majd tegyenek meg mindent, hogy álmuk valóság lehessen, álmaik valóra váljanak. Hisszük, hogy egyesületünk a településünk,és a környező települések gyermekeinek bevonásával az utánpótlás-nevelés fellegvárává nőheti ki magát.

A Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület eredményes működéséhez, a meglévő anyagi és eszközforrások bővítéséhez, szívesen fogadjuk cégek, és magánszemélyek támogatását.

  • Azoknak a cégeknek, és gazdasági társaságoknak, akik a támogatásért cserébe ellenszolgáltatásra tartanak igényt, lehetőségük van egyesületünkkel reklámszerződés megkötésére. Ennek során egyesületünk reklámtevékenységet fejt ki. Ebben az esetben a támogató a nyújtott juttatás összegének ÁFA tartalmát visszaigényelheti, a juttatás összegét költségként elszámolhatja. A reklámtevékenység előzetes egyeztetés után lehet a versenyzők pólóján megjelenített cégnév, cégembléma, valamint a sport rendezvényeken az egyesület bázisán kifeszített molinón elhelyezett cégnév, cégembléma.
  • Azoknak a cégeknek, gazdasági társaságoknak, akik a támogatásért cserébe ellenszolgáltatásra nem tartanak igényt, lehetőségük van adománnyal támogatni egyesületünket. Ebben az esetben az adományt sportegyesületünk szabadon felhasználhatja, a támogató pedig az adomány összegét a társasági adóalapot csökkentő tényezőként veheti figyelembe.
  • Magánszemélyek az adójuk 1%-os felajánlásával támogathatják egyesületünket, és versenyzőinket. Ez a felajánlónak semmibe sem kerül, de versenyzőinknek sokat jelent. Adószámunk: 18847028-1-13

 

Cégek, és Gazdasági társaságok támogatásáért cserébe, igény esetén vállaljuk családi napok, és csapatépítő tréningek megszervezését, és lebonyolítását.

Segítsen ÖN is, hogy kis kajakosaink álma egyszer valóra válhasson!

Kérjük látogassák meg Facebook oldalunkat, ahol további fényképek, és beszámolók olvashatók, valamint a Youtube csatornánkat, ahol megtekinthetik videóinkat!

 

Elérhetőség, és további információ:

  • id.Szabó Gabriella tel.: +36207774285
  • Barta Attila tel.: +36209339046
  • A DKKSE számlaszáma: 51700272-10016642 (Fókusz Takarék)
  • A DKKSE adószáma: 18847028-1-13

dkkse_koszonjuk